Levandulová královna

229.00 

Levandulové víno je naše Levandulová královna  kde se snoubí chuť lahodného vína z Moravy a naší BIO levandule ze Strání.

Levandulová voda malá

69.00 

Na cesty  a vždy u sebe. Náš nejzajímavější a jeden z nejoblíbenějších výrobků. 100%  čistý hydrolát neboli levandulová květinová voda, vyrobená pomocí destilace z naší ekologicky pěstované BIO levandule.

Džem červený rybíz se špetkou levandule

93.00 

Pravý letní džem, jak jsme ho vařili v dětství s babičkou. Rybízový džem ve vyzrálých bobulkách se odráží svit letního sluníčka. Džemy vyrábíme ručně z vlastního červeného rybízu pěstovaného na naší Levandulové farmě.

Levandulový dárkový balíček 15

439.00 

Levandulový dáreček z Levandulové farmy plný voňavých levandulových dobrot.  

Bezový sirup dostal ocenění Tradiční výrobek Slovácka

Levandulový dáreček obsahuje:

Levandulový dárkový balíček 11

642.00 

Levandulový dáreček z Levandulové farmy plný voňavých levandulových dobrot.

Levandulový dáreček obsahuje:

Džemík ostružina a malina se špetkou levandule

99.00 

Víte, jak voní léto? BIO Ostružina a  malina  džem z čerstvě natrhaného BIO ostružin a BIO malin se špetkou BIO levandule prostě musíte mít doma ve spíži. Džemy vyrábíme ručně z vlastních ostružin a malin  pěstovaných na naší Levandulové farmě.

Džemík borůvka se špetkou levandule

93.00 

Čerstvé, ručně sklizené  BIO plody borůvky k tomu opět špetka BIO levandule, vynikající chuťové propojení. Džemík BORŮVKA se špetkou levandule – tajemná chuť levandule a lehce pikantní lahodnost borůvky vám krásně vyladí vaše chutě a zcela jistě vás přenese do světa fantazie.

Džem švestka žlutá – špendlík se špetkou levandule

93.00 

O Džem švestka žlutá – špendlík se špetkou levandule, jsme rozšířili naši exkluzivní řadu výrobků. Odrůda slivoně – špendlíku je opomíjená  příbuzná švestky. U nás na Slovácku má toto letní ovoce dlouholetou tradici, naši předkové z něj připravovali povidla, džemy i pálenky. My s potěšením na tuto tradici navážeme.

BIO sušená moruše

69.00 

Zlaté bobulky něčeho výjimečného, u nás méně známého, neprávem opomíjeného a při tom tak ohromně chutného. Malé plody o velikosti 3- 5cm příbuzné fíkům, podobné malině či ostružině se zlatohnědou barvou, křupavé, s chutí medu, fíků, rozinek – tak těmto malým bobulkám se říká moruše. Při zpracování BIO sušená moruše nikdy nepoužíváme sířidla ani žádné jiné konzervanty a nepřidáváme ani cukr. Výrobek dostal ocenění  Regionální potravina.

BIO sušená jablka

69.00 

BIO sušená jablka jsou významnou součástí našich nových BIO produktů. Kdo by neznal tradiční křížaly, které jsou už po staletí součástí našeho jídelníčku a stále neztrácejí na oblibě. Na výrobu 2 kg sušených jablek jsme zpracovali 24 kg čerstvých plodů.  Při zpracování nikdy nepoužíváme sířidla ani žádné jiné konzervanty a nepřidáváme ani cukr.

BIO sušené švestky bez pecky

69.00 

Na výrobu BIO sušených švestek jsme pečlivě vybrali starou odrůdu švestky, vynikající svou chutí, kterou si právem hýčkáme. Na sušených švestkách, vypěstovaných v našem regionu si pochutnávala i Marie Terezie, které byly pravidelně dodávány na císařský dvůr ve Vídni.

Levandulový dárkový balíček 9

438.00 

Voňavý Levandulový dáreček z Levandulové farmy plný voňavých levandulových dobrot.  Vyniknete netradičním  voňavým dárkem, který překvapí a opravdu udělá radost.

Složení voňavého balíčku:

 

 

BIO Džem ostružina a malina se špetkou levandule

126.00 

Víte, jak voní léto? BIO Ostružina a malina  džem z čerstvě natrhaného ostružin a malin se špetkou levandule prostě musíte mít doma ve spíži. Džemy vyrábíme ručně z vlastních ostružin a malin u pěstovaných na naší Levandulové farmě.

Sušená kytička levandule

95.00 

Levandulová kytička je vypěstovaná v našem ekologickém zemědělství  na Levandulové farmě Strání. Sušíme při ideální  teplotě. BIO levandulové svazky jsou čištěny a skládány ručně, svázány  motouzem.

Velikost:  kytičky do 19 – 25 cm

Pytlíček plněný BIO levandulí

82.00 

Kousek léta stále sebou, pytlíček plnění BIO Levandulí z našeho ekologického zemědělství. Zpracování levandule probíhá ručně od sříhání, sušení, draní květu a plnění do pytlíku. Pytlíček je naplněn pouze čistým květem Bio levandule z naší Levandulové farmy.

 

Levandulový pytlíček plněný BIO levandulí fialový

82.00 

Z výraznou levandulovou vůní  provoní každý interiér. Levandulový pytlíček je plněn výhradně suchým květem BIO levandule. Levandule použita pro výplň pytlíku je pěstovaná v ekologickém zemědělství naší Levandulové farmy a poté ručně sbíraná a po usušení manuálně čištěná.

Bio levandulový sirup

126.00 

Levandulový sirup to jsou pouze Bio květy čerstvé levandule, které jsme nasbírali během jednoho slunečného letního dne na naší Levandulové farmě hospodařící v našem ekologickém zemědělství.

Lipový sirup

99.00 

Lipový sirup jsme vyráběli ručně z pečlivě nasbíraného,  právě rozkveteného BIO květu lípy srdčité. Květ lípy je sbírán v našem ekologickém zemědělství, v čisté přírodě Bílých Karpat. Při přípravě jsme použili ty nejšetrnější metody zpracování.

 

Levandule lékařská Munstead

65.00 

Levandule lékařská MUNSTEAD. Pevně a kompaktně rostoucí odrůda patří k nejoblíbenějším druhům levandulí. Levandule bohatě kvete, má světle fialovo – modré květy se sladkou vůni. Vhodná do skalek i do skupinové výsadby.

Levandulový olej – Aromáček

185.00 
(Based on 1 review)

Náš Aromáček je 100% levandulový olej destilovaný u nás na farmě, z naší levandule. Aromáček vás spolehlivě přenese do prosluněných, modrofialových lánů, právě rozkvétající levandule. Stačí se jen nadechnout.

Levandulový dárkový balíček 2

439.00 

Voňavý dárkový balíček z Levandulové farmy plný voňavých levandulových dobrot.

Pozor, změna ve složení balíčku: Džem hruška vyměněný za  Džem meruňka se špetku levandule

Složení voňavého balíčku:

Levandulový dárkový balíček 1

399.00 

Levandulový dáreček z Levandulové farmy plný voňavých levandulových dobrot.

Výrobek oceněný :  TRADIČNÍ VÝROBEK SLOVÁCKA

Levandulové sušenky dostaly ocenění ” Perla Zlínska”

Levandulový dáreček obsahuje:

Zeleninový dip – paprika,rajče

103.00 

Náš zeleninový dip Vás jistě nezklame v teplé či studené kuchyni. Výborný je ke grilovaným masům, jako omáčka na hamburgery a různé bagety, je chutný i na lehce opečeném pečivu, vynikající do omáček, gulášů i pomazánek.

Levandulové sušenky

69.00 
(Based on 1 review)

Naše levandulové sušenky vás zcela určitě překvapí svou chutí s jemným levandulovým nádechem, čerstvou vůní citronu a samozřejmě nechybí ani klasická máslová chuť ani vůně vanilky. Oceněný výrobek PERLA ZLÍNSKA výrobek zlínského kraje

UPOZORNĚNÍ: Jelikož jsou sušenky křehké zboží, nedoporučujeme přepravu přepravními společnostmi, ale preferujeme pouze osobní odběr. Pokud zvolíte zaslání s dopravou, nemůžeme vám garantovat jejich bezpečné dodání. Sušenky se mohou polámat při nešetrné manipulaci přepravními službami a v tomto případě nemůžeme uznat případnou reklamaci.

 

Levandule lékařská – Rosea

65.00 

Levandule lékařská – Rosea je rostlina se světle růžovým květenstvím. Sazenice je kompaktní a můžete ji vysadit do záhonu s fialovou levandulí (např. Lavandula angustifolia Hidcote) jako ozvláštnění nebo také jako solitéra do vaší zahrady.

Levandule lékařská – Edelweiss

65.00 
(Based on 1 review)

Levandule lékařská odrůda Edelweiss je jedinečná svým bílým květenstvím se sladkou až aromatickou vůní. Pokud chcete mít doma plné záhony motýlů a včel, vysaďte si tuto odrůdu do zahrady.

Lavandula × intermedia – Grosso

65.00 

Nejznámější odrůda levandule, jejíž domovinou je francouzská Provence, je naprosto nezaměnitelná svým vzrůstem, vůní i květenstvím. Levandule Grosso obsahuje velké množství silic, může být silně aromatická. Díky své velikosti a intenzivní vůni vám provoní celou vaši zahradu a navodí představu o velkých fialových lánech levandule.

Pytlík plněný levandulí – organza

75.00 

Levandulový pytlík plnění čistým BIO květem levandule z naší Levandulové farmy můžete dát kamkoli – do auta, do prádelníku, pod polštář k lepšímu usínání, použít jako dekorační předmět  v interiéru a k provonění vašich domovů.

Pytlík plněný levandulí s motivem srdce

82.00 

Intenzivní vůně levandulového pytlíku provoní každý interiér. Pytlík je plněn výhradně suchým květem levandule. Levandule použita pro výplň pytlíku je pěstovaná v ekologickém zemědělství Levandulové farmy a poté ručně sbíraná a po usušení manuálně čištěná.

BIO Džem angrešt se špetkou levandule

126.00 

Víte, jak voní léto? BIO Angreštový džem z čerstvě natrhaného červeného angreštu se špetkou levandule prostě musíte mít doma ve spíži. Džemy vyrábíme ručně z vlastního angreštu pěstovaného na naší Levandulové farmě.

BIO levandulové koření – drcené

44.00 

Levandulové koření z drcených čistých BIO květů levandule lékařské vám provoní vaše vaření, pečení, grilování, nakládání. Je známé především z francouzské kuchyně.

BIO sušený květ levandule

122.00 340.00 

BIO květ levandule má v kuchyni své místo. Tento sušený BIO květ levandule, je díky svému aromatu vhodný do slaných i sladkých pokrmů. Je to speciální kultivar levandule pěstovaný u nás na Levandulové farmě jen na tyto účely. Květ je sbíraný ručně, sušený v speciální sušárně, ručně draný a odprášený.

BIO Levandulový květ – dekorační

310.00 695.00 

BIO sušený levandulový květ pěstovaný na naší levandulové farmě speciálně na dekorační účely. Prodlužte si léto díky omamující vůni sušeného levandulového květu, který je unikání svou vůní. Díky vysokému procentu vonných silic v květech dokáže tento sušený květ levandule provonět váš domov.

Bezový sirup

99.00 
(Based on 1 review)

Říká se, že v jednoduchosti je síla nebo i krása. Tak takové přísloví skvěle vystihuje náš Bezový sirup.  Lahodný a voňavý, má v sobě sílu i barvu jarního sluníčka,  jednoduše  skvělý elixír pro naše  zdraví, který s oblibou vařily už naše prababičky.

BIO džem červený rybíz se špetkou levandule

126.00 

Pravý letní džem, tak můžeme nazvat náš rybízový džem. Ve vyzrálých bobulkách se odráží svit letního sluníčka. Džem je má lehkou rybízovou pikantnost a špetka levandule dodává nepopsatelnou chuť. Džemy vyrábíme ručně z vlastního červeného rybízu pěstovaného na naší Levandulové farmě.

Levandulový sirup Exkluziv z bílé levandule

99.00 

Náš exkluzivní produkt z bílé levandule odrůdy Edelweiss si drží svoji jedinečnost, poněvadž jej vyrábíme jako jediní v České republice. Sirup sám o sobě je ojedinělý jak svojí barvou tak bezkonkurenční chutí.

BIO Bezový sirup

126.00 

Lahodný a voňavý a hlavně prospěšný našemu zdraví, skvělý pro příznivce fitness a zdravého životního stylu i pro ty, kteří domlouvají své váze. BIO, BIO, BIO to je bio květ černého bezu, bio citrony a bio třtinový cukr. Řečeno jedním slovem –  perfektní.

Levandulová voda

145.00 

Vaše domácnost získá tu pravou vůni levandulového pole v rozkvětu. Náš nejzajímavější a jeden z nejoblíbenějších výrobků. 100%  čistý hydrolát neboli květinová voda, vyrobená pomocí destilace z naší ekologicky pěstované BIO levandule.

Jahodový džem se špetkou levandule

93.00 
(Based on 1 review)

Nejoblíbenější džem, krásných chutí a krásný barvou v odstínu crimson. Baculaté, vyzrálé jahody a k tomu špetka namíchaného magického, levandulového květu, to je prostě symfonie.

Levandulový sirup

99.00 
(Based on 2 reviews)

Levandulový sirup nemá konkurenci při přípravě letních limonád, koktejlů, ozvláštní vaše ovocné smoothie, jogurty, zmrzliny, dokáže zpestřit chuť moučníků, máslových sušenek. Levandulový sirup  byl připraven z pečlivě ručně nasbíraných BIO květů levandule.

Meruňkový džemík se špetkou levandule

93.00 

Výborný meruňkový džemík s vyzrálými kousky meruněk, s jemným nádechem levandule, který si určitě oblíbí jak milovníci meruněk, tak i ti, kteří zbožňují vůni levandule, džem s jemnou chuťovou špičkou a navíc nepopsatelná barva v odstínu Dark Orange.

Levandule lékařská Hidcote

65.00 

Levandule lékařská Hidcote patří k nejoblíbenějším druhům levandulí. Levandule bohatě kvete tmavě modrým až fialovými květy a má nezaměnitelnou vůni. Vhodná do skalek, skupinové výsadby.

Měna
Česká koruna
Euro